6 причини, поради които мъжете и жените изневеряват

Прочетена: 9
0 0
()
Време за четене:1 минути, 19 секунди

Последни проучвания сочат, че близо една четвърт от населението на света изневерява на половинката си. Ако говорим за честотата на изневярата в началото на една връзка, която още е несигурна, там нещата придобиват още по-големи мащаби. Много хора се питат защо този процент е толкова висок и какви са причините и мотивите, които водят до изневяра?

В една анкета, включваща близо 500 двойки на средна възраст 20 години, са били зададени общо 77 въпроса относно мотивацията за изневяра. Всички въпроси са били включени в шест основни категории и резултатите дават учудващо ясни показания за предпоставките, които водят до търсене на партньор извън връзката.

1. Гняв:Този фактор може да включва както изневяра на половинката, така и съвсем елементарно несъгласие довело до изпитване на яд. Обикновено партньорите го използват, за да го върнат на половинката си или да се опитат да го накарат да се чувства по начина, по който те са се почувствали.

2. Сексуално желание: Това обикновено включва желанието да се опитат нови неща в секса, които с настоящия партньор са невъзможни или неприемливи. Понякога причината, е че единия от партньорите твърде често отказва близост и другия я търси извън връзката. Не на последно място се намесва и колебанието в сексуалната ориентация.

3. Пренебрегване: Това включва както прекарване по-малко време с половинката, така и обръщане на недостатъчно внимание. Към тази причина може да се включи и незачитане интересите на партньора или партньорката. Неглижирането, честите конфликти и неразбирателство по дадени въпроси са една от най-честите причини един от двамата да потърси внимание на човек извън връзката.


 

Продължи на: http://blogzdrave.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Хареса ли Ви тази статия?

Натиснете на звездичките и ни подкрепете!

Среден рейтинг / 5. Гласували до сега:

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни и в социалните медии!

Редактор

Всички права запазени!

%d bloggers like this:

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Съгласен съм”, за да приемете използването на тези технологии. Вижте още

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Съгласен съм”, за да приемете използването на тези технологии.

Затвори