Любопитно

Уникален психологически тест: Първото нещо, което виждате на снимката, обяснява какво ви притеснява

Прочетена: 2285
2 0
()
Време за четене:4 минути, 41 секунди

Въпреки че понякога ги смятаме за повърхностни или не съвсем верни, ние се интересуваме от подобни психологически тестове. Ясно е, че всеки иска да знае повече за своя характер, както и да опознае по-добре другите хора. И тези тестове всъщност са забавен, необичаен начин да научите повече за себе си. Отделете време да направите този психологически тест. Първото нещо, което видите на снимката, ще ви подскаже какво ви притеснява в момента.

Психологически тест: Кой герой виждате тук на пръв поглед?

Погледнете снимката само за момент и обърнете внимание кой от предметите ще забележите пръв.  Прочетете какво пише за вас по-долу.

Пълзящото растение, прерастващо във верижка за часовник

Основната причина за стреса в ежедневието е вашата любовна връзка. И двамата се чувствате отчуждени един от друг и сте объркани относно чувствата си един към друг. Най-доброто решение сега е да проведете разговор с партньора си и да изясните какво всъщност ви притеснява. Честният, открит разговор и общуването един с друг обикновено (макар и не винаги) е ключът към разрешаването на лични проблеми. Винаги е по-добре да обсъдите всичко честно, отколкото да криете притесненията и съмненията си в себе си.
Ако нещо във връзката ви притеснява, в никакъв случай не го потискайте

Часовникът

Вероятно се борите със задачи или отговорности, които дълго сте избягвали или сте отлагали. Вие сте отговорни и се грижите за всичко и всички, но не и за себе си. Приятелите и семейството ви смятат, че сте силни и отговорни хора, но вие чувствате, че сте на ръба на силите си и нямате желание или енергия да се грижите за себе си. Няма нищо лошо да бъдете егоисти от време на време и да се поставяте пред другите. Просто си вземете почивка и почивка. Другите също трябва да могат сами да поемат отговорност.
Покажете ясно, че не сте единственият, който поема отговорност 

Бялата роза, която изпъква през червения цвят

Най-големите ви проблеми в момента са свързани със здравето ви или това на член на семейството или приятел. Нормално (и дори добре) е понякога да се тревожим, защото това ни насърчава да се грижим повече за здравето и храненето си. Въпреки това, когато тези разстройства станат обсесивни и се задълбочат, това може да създаде допълнителни проблеми и притеснения. В този случай се препоръчва да се обърне повече внимание на диетата и начина на живот. Спортувайте по-често и не се притеснявайте, особено за неща, които не са ваша отговорност или задължение.
Обърнете достатъчно внимание на здравето си и си почивайте, когато е необходимо

Заекът

Видяхте ли заека от пръв поглед? Това може да е знак за професионални или финансови затруднения или притеснения. Чудите се дали постигате професионален напредък или дали получавате оптимално възнаграждение. В офиса постоянно ви се поставят нови и нови задачи и поемате нови отговорности, но заплатата ви няма да се промени съществено. Ако се чувствате подценени по някакъв начин, може да искате да подобрите знанията и уменията си и да започнете да търсите по-добра работа. Или поне поговорете с вашия мениджър. Финансовите затруднения са стресиращи, но тогава помолете за помощ.
Ако не сте доволни от наградата си, можете да проведете разговор с шефа

Луната или небето

Луната или небето на снимката означава, че от известно време се е чувствате самотен и понякога дори изгубен. В днешно време предпочитаме да общуваме помежду си онлайн чрез кратки съобщения, имейли и снимки. Но им липсват разговорите лице в лице и директният контакт. Ако ви липсват социални умения, обадете се на приятелите си и уговорете среща в кафенето.
Организирайте парти или пътуване с приятели през уикенда

Червената роза

Червената роза – вероятно се чувствате самотни и може би неразбрани. Но също така не знаете как точно да говорите за чувствата и мислите си, защото никой не ви взема на сериозно. Но вместо да потискате чувствата и мислите си, доверете се на семейството или приятелите си. Когато се тревожите за нещо, това е ясен знак, че имате нужда от нечий съвет или помощ. Може би сте независими и предпочитате да решавате проблемите си сами, отколкото да молите някого за помощ. Понякога обаче всеки има нужда да довери своите трудности и истински чувства. Вие също трябва да правите това от време на време, в противен случай вашите приятели няма да разберат, че имате нужда от вашата подкрепа.
Чувствате ли се самотен или стресиран? Помолете някого за подкрепа

Охлювът

Това, което те кара да се притесняваш, очевидно е бъдещето. Предстоят ви големи промени, които ви плашат. Въпреки че сте склонни да се хвърляте с главата напред във всички предизвикателства, в този момент предпочитате безопасността. Въпреки това ви уверяваме, че всички новини и промени ще бъдат за добро. Единственото нещо, което трябва да направите сега, е да си починете и да се доверите на интуицията си. Тя няма да те излъже!                                                                                                                                                          Страхувате ли се от новини и неочакваното? Прегърнете промените като приключение!

Психологическият тест като метод да научите повече за себе си

Такива психологически тестове се използват от лекари и психолози от десетилетия, за да научат повече за своите пациенти. Такива прегледи и тестове със снимки и снимки като теста на Роршах разкриват повече за това как работи нашият мозък. Според специалистите нашият мозък има две половини и във всеки от нас едната е доминираща. Такива тестове се извършват не само от лекари, но често и от треньорски експерти. Благодарение на резултатите те могат да определят вашите характеристики и например да ви помогнат да си намерите нова работа. Някои компании също провеждат такива тестове сред своите служители, за да научат повече за тях.

Източник: интернет

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!