gothic fantasy dark woman female 2910057
Любопитно

Огледална дата 12.12.2022 г. Как да сбъднете желанията си

Прочетена: 2051
0 0
()
Време за четене:3 минути, 12 секунди

Декември ще бъде много богат месец на огледални дати. В тези дати има много единици и двойки, които според нумеролозите са най-силните числа.

Как да си пожелаете нещо, така че да се сбъдне.

Какво ни очаква на 12 декември

Датата 12.12.2022 г. според нумеролозите е много силна и носи късмет. Основното и послание е духовност и вътрешен мир. Този ден ще бъде благоприятен и може да донесе много интересни неща.

Този понеделник трябва да помислите за бъдещето и да си поставите основни цели. Именно на 12 декември ще е необходима повече енергия, отколкото например на Нова година.

Ще имате възможност да видите цялата картина като цяло, а не само нейните фрагменти. А това ще ви позволи да отхвърлите всичко второстепенно и да се заемете със собствените си желания и мечти.

Двойките символизират настоящето и бъдещето. Ето защо, ако все още ви е трудно с далечни планове, направете списък със задачи за следващите три седмици и празници.

Какво не трябва да правите на огледални дати

Този понеделник трябва да се откажете от самоанализите и задълбоченото изясняване на действията си в миналото. Също така е невъзможно да се наруши хармонията на числата с енергията на кавги и конфликти.

Невъзможно е в този ден да провокирате други хора да оправят нещата, да се намесвате в чужди кавги и скандали, както и да се опитвате да докажете правотата си пред роднини, познати, съседи или непознати.

Не използвайте частицата „не“ в разговора си, не казвайте неприятни думи на други хора, не се поддавайте на мрачно настроение и не изхвърляйте негативизма си върху другите.

В такъв ден не трябва да отказвате да помагате на други хора или да отказвате да ви помогнат.

Как да извлечете полза от огледална дата

Прави добро. Правете добри дела, големи или малки. Пожелайте на хората наоколо добър ден, кажете благодаря.

Бъди активен. Прекарайте този ден с приятели или семейство. Нека това е среща в кафене, разходка през заснежен град или дори вечеря в тесен, приятен кръг.

Ако имате място на силата – отидете там поне за малко. Останете там известно време, мислено си пожелайте нещо и го изпратете на Вселената.

Подредете нещата у дома, на бюрото си, в главата си. Напишете на лист качествата, с които искате да се разделите. Тогава този лист хартия трябва да бъде изгорен или нарязан на хиляди парчета.

Как да си пожелаем нещо на огледална дата

Направете свой собствен списък с желания. Направете колаж от снимки, рисунки или снимки на това, което искате да получите през следващата година – кола, нова длъжност, семейство, любов, бременност, пътуване.

Всичките ви желания трябва да са конкретни, тъй като Вселената не възприема абстрактни предположения. Напишете най-съкровеното си желание в едно изречение на 12 листа. Съберете всички листове, сложете ги на купчина, завържете ги с панделка и кажете: “Желанието да се сбъдне, бъди моята мечта!”

Вашите желания и цели могат да бъдат записани в писмо, а след това запечатани и прибрани на уединено място.

Коментар : Лично аз не вярвам много, на всички тези ритуали с нещо написано много пъти, повтаряне на мантри и т.н. Моето убеждение за нещата е малко по-практично. Казано по различни начини истина е, че съществува термин като «сила на мисълта». Поради тази причина напълно в човешките възможности е, когато желае нещо много силно, то да се сбъдне. Уловката се състои в това да го усещаме със сърцето си и да сме убедени в желанията, които имаме, тогава рано или късно желанията ни се сбъдват. Писането на желание на лист хартия и неговото повтаряне, не е нищо друго освен това да ни съсредоточи върху истинското желание, което искаме да се сбъдне и да успеем да осмислим, докато изписваме или изричаме думите да визуализираме своите мечти. Това е личното ми мнение. Успех!

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!