Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Телец

Прочетена: 2146
0 0
()
Време за четене:5 минути, 29 секунди

Много забавление, любов и пари

Това, което получавате

2023 е годината на Марс. Това ви изкарва от равновесие, тъй като сте свикнали винаги всичко да върви по план. Просто трябва да се разделите с това очакване. От време на време ще сте неспокойни, но това е единственото неприятно нещо. Иначе звездите са на ваша страна.

Какво губите

Ще трябва да се справяте с хаос на моменти. Не очаквайте, че винаги всичко ще върви по план.
Вие сте особено умели в работата с пари и недвижими имоти.

Посланието на планетите

Юпитер, звездата, която носи късмет и просперитет, ще бъде във вашия зодиакален знак Телец от юни. Това води до аура на щастие: където и да работите – в магазин, в офис, в магазин за инструменти, на гише, в бар – вие излъчвате увереност и всички се радват да работят с вас или за предпочитане да правят бизнес с вас. А какво да кажем за любовта? Не се безпокой! Любовта е силна и по други начини, но не непрекъснато и равномерно, а следва възход и спад.

Сатурн

Що се отнася до Сатурн, можете да потриете ръце доволно. Тази планета ви притесняваше и пречеше както и където можеше. Сега той не само ви оставя на мира, но дори ви помага в любимото ви занимание, печеленето на пари. Сатурн ви дава най-добрите съвети как и къде най-добре да инвестирате парите си.

Уран

Уран отново е в Телец и следователно във вашия зодиакален знак. Това също носи нещо необичайно и изненади. Тази планета приема промяната, иновациите и работата в екип – всички неща, на които вие, Телците, не се наслаждавате лесно. Сега зависи дали ще прескочите сянката си и ще се възползвате от новите реалности или ще й се съпротивлявате. В първия случай ви очаква година, пълна с изненади, във втория – много неприятности.

Плутон

Плутон е в Козирог. Това означава, че животът ви носи със себе си ограничения и изисквания: често от вас се иска повече, отколкото сте готови да дадете. Но зад това не се крие алчност на вашите ближни, а поздрав от миналото. Например, някой може да иска нещо обратно от вас сега, когато ви е платил в предишен живот. Така че би било разумно да включим и гледната точка на кармичния дълг.

Любов и секс

През март Венера, планетата на любовта, е във вашето съзвездие. Когато става въпрос за любов, никой не трябва да ви пречи или дори да изглежда нахален. Това означава, че срещате хора, които ви пасват като капак на тенджера или като ключ в ключалка. Тази страхотна Венера също събужда нови чувства и страст в съществуващите партньорства.

Кариера и пари

Както се казва в старата история, дрехите правят човека. А щастието ражда успех. Тъй като марсианската година ви дава толкова много подаръци, вие също ще бъдете съответно успешни. Сатурн, който ви тормози години наред, ви оставя на мира. Това оказва огромно влияние върху професионалната реализация. За вас е по-лесно, напредвате по-добре, постигате успех по-бързо, печелите повече пари. От 17 май Юпитер ще бъде на ваша страна. Това обещава добро представяне и контакти с хора, които ви подкрепят покровителствено. Сега можете да постигнете това, за което винаги сте мечтали: преместване в по-хубава къща, повече пари, повече време за вашите хобита, просто повече удовлетворение и щастие.

Здраве

Марс е друга дума за здраве и жизненост. Като такъв, всеки, независимо от зодията си, има най-голям шанс през 2023 г. да остане здрав или ако вече страда от нещо, да стане по-здрав. Като Телец можете да увеличите силата на Марс, като се движите повече. Трябва да преодолеете склонността си да сте бавни и спокойни. По-добре е да станете половин час по-рано и да работите здраво във фитнеса: няма да съжалявате. Сатурн ви е напуснал, както вече споменахме, и с това оставяте физическите проблеми до голяма степен на мира. Трябва обаче да се предпазите от инфекция. Нептун в Риби е индикация, че защитата ви срещу инфекции от всякакъв вид е отслабена.

Телецът и неговите партньори

Овенът и Телецът просто не се разбират, колкото и да се опитват.
За известно време Телец и Телец могат да се разбират добре помежду си. Той е толкова уютен. Но с времето настъпва скуката.
Един Телец може много да се забавлява с Близнаци. Но не е достатъчно за истинска любовна история.
Ракът е твърде притежателен от гледна точка на Телец. От друга страна, той търси някой, който да е толкова емоционален, колкото него.
Той харесва Лъва. Ако се съберат, значи щастие.
Телец и Дева определено ще се сближат през 2023 г. Няма да се изненадам, ако се развие обща перспектива.
С Везни любовта е като симфония или като танц. Всеки вибрира с другия, води или е воден. Една мечта! Но за съжаление, когато живеете заедно, това бързо се превръща в кошмар.
Телецът копнее за човек, който го разбира духовно. Скорпионът е на място.
Стрелецът е твърде дистанциран.
Козирогът може да стане най-добрият ви приятел, но не и любовен партньор и това ще остане така през 2023 г. Водолеят е страшен за вас. Рибите също са сродна душа, независимо колко далеч е.

Ако сте под 25…

През марсианската 2023 година можете да постигнете много, но също така трябва да приемете промените: останете спокойни, не се напрягайте, всичко ще бъде наред!

Ако сте над 50…

Както вече казахме, през марсианската 2023 година можете да постигнете много, но трябва и да се промените. Промяната се случва в марсианска година особено спонтанно, егоистично и безмилостно. Лесно може да се случи някой да се доближи твърде много до вас или дори да ви стъпче по пръстите на краката. В такива случаи всичко зависи от това дали ще се отпуснете навреме, т.е. протестирайте, докато все още можете да говорите разумно, или ще изчакате, преди да е станало твърде късно. Така че протестирайте, докато все още можете да разсъждавате, или изчакайте онази известна сламка да счупи гърба на камилата и вие да експлодирате. Ако не изпуснете парата навреме, през 2023 г. ще се превърнете в прословутия необуздан бик не само веднъж, но по-често, който се нахвърля неконтролируемо и съсипва най-добрите ви шансове.

Ако сте в депресия…

Ако сте депресирани, това има много общо с казаното в последния параграф. А именно, че се успокояваш твърде късно. Така че начинът да се преборите с всяко мрачно настроение е да излезете на чист въздух и да вдишвате и издишвате дълбоко. Може би ходенето на фитнес също не е лошо нещо.

Вашата лична стратегия за щастие

Поставете портфейла си на масата, където попълвате лотарийните билети!

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!