Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Стрелец

Прочетена: 2521
3 0
()
Време за четене:4 минути, 9 секунди

2023 година е плодородна за вас

 

Какво получавате…

Планетата Марс управлява годината. Тази планета ще отвори света за вас. Не се съобразявате с ограниченията. През 2023 година Марс и Юпитер са ваши спътници и  ще се опитвате още повече да заобикаляте ограниченията. В някои случаи ще  имате полза от това, но трябва да знаете, че може и да прекалявате и ще е по-добре да се въздържате.

Какво губите

Доверявате се повече на себе си, но губите скромността си и уважението си по пътя към успеха и парите. Това няма да ви попречи да постигнете целите си.

Посланието на планетите

Марс

От януари до март включително и след това отново през април, май, юни, юли, август, септември и декември ще получите пълните благословии на Марс. През останалото време сте на нормалното си ниво.

Уран

Уран е в Телец през цялата година. Това ви забавя. Това трябва да бъде разбрано правилно. Ако, се намирате в ситуация в която не можете де продължите, ще е по-добре да спрете.

Нептун и Сатурн

Нептун и Сатурн са в знака Риби през цялата година. Това ви дава директна връзка с висшите сили. Като Стрелец така или иначе сте много близо до рая, но с този дует можете да навлезете в света на божественото и да изпитате щастие, каквото не сте изпитвали досега.

Плутон

Плутон е в Козирог почти през цялата година. Тази планета ще ви спира винаги, когато се стремите към невъзможното. Доверете и се.

Любов и секс

Вие със сигурност не сте неопитни в любовните въпроси. Но в сравнение с това, което ви очаква през 2023 г., всичко, което сте изпитали досега, е нищо: чиста нежност, чувства, които ви връхлитат като ураган, страст, която почти спира дъха ви. От само себе си се разбира, че при такива условия имате нужда и от правилния партньор. За него се грижат Юпитер и Марс. Голямата благословия от небето обаче вече е свършила в средата на май. След това започва по-спокойно време, което има и приятни страни, например гледане на телевизия заедно, разходка или плуване през лятото. Но дори такива желания се сбъдват по чудодеен начин: дете или пътуване. За необвързаните сред вас средата на юни до края на септември е най-горещото време.

Кариера и пари

2023 е година е плодородна. Това, което си посял преди години, за което си орал от дълго време… сега твоят труд дава плод. По някое време през следващите дванадесет месеца ще  получите телефонно обаждане, писмо, интервю за работа… Ще получите мечтаната работа, повишение или преместване!
За съжаление нито едно от тези прекрасни неща не идва като дар от небето. Трябва да се бориш. Така че 2023 не е година за отдих, почивка, безкрайни ваканции или дълги уикенди.

Здраве

Марс, управляващата планета на следващата година, не обръща внимание на здравословното ви състояние. Той ще ви докара до предела на силите ви, докато тялото ви достигне границите си. Най-добре ще е, ако предварително ограничите влиянието му и вземете мерки преди здравето ви да е в критично състояние. Влиянието на Марс върху здравето ви, ще е най-осезаемо  през първите три месеца, през юни, септември и декември.

Стрелец и неговите партньори

Връзката ви с Овен може да бъде изключително вълнуваща, защото нито един от двамата не позволява да бъде ограничен и бързо изживява предложенията на другия като неравноправно партньорство. Телецът е по-подходящ от обикновено за 2023 г., защото Уран прави този знак по-пъргав. Всичко е възможно с Близнаци, флирт, приятелство, любов и партньорство. Любовта с Рак е рядкост и още по-рядкост. При Лъва проблемът е: кой решава и кой получава светлината на прожекторите? Ако и двамата го искате, това води до конфликти. Девата е хубава, но не е най-добрият партньор за Стрелец. Везни са добре дошли през 2023 г. Тази зодия има всичко, за да ви направи щастливи. През 2023 г. отношенията със Скорпион могат да се случат. Но не бива да се крие, че в такава връзка има и борба и страдание. Партньорството с друг Стрелец е желателно, защото Юпитер, планетата на късмета, ще поеме водещата роля за вас. Трудно е да се сближиш с Козирог и това е добре. Водолеят несъмнено е един от фаворитите. Във връзка с Риби е ясно кой решава, а именно Стрелец. Но Рибата не харесва това.

Ако сте под 25…

Годишната планета Марс е особено удобна за вас, ако спортувате активно, обичате да правите нещо, шофирате често и работите – всичко изискващо енергия. Въпреки това,трябва да не прекалявате с всичко това.

Ако сте над 50…

Марс ви прави отново млади. Така че не се колебайте да се присъедините към фитнес клуб и да планирате уикендите, вариращи от туризъм до планинско катерене с приятелите си.

Ако сте в депресия…

Стрелецът, който е в депресия, има проблеми в миналото. Там трябва да потърсите причината и да намерите решения.

Вашата лична стратегия за щастие

Попълнете лотарийния си билет, когато звездите блестят в небето.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!