Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Скорпион

Прочетена: 1980
1 0
()
Време за четене:5 минути, 57 секунди

Марс носи успех, Венера носи любов

Какво получавате…

Годината на Марс 2023 събужда вашия вече силно развит енергиен потенциал. Защото тази планета е вашият таен владетел. Заедно с Плутон той насочва пътищата ви, води ви към успех, дава ви сила. Следователно задържането и изчакването на по-добър момент би било загуба на време. Страхотни възможности ще започнат да се появяват през януари. След пауза през юли, от септември следва време, изпълнено с чудеса.

Какво губиш…

Уран е изправен пред вашия зодиакален знак през цялата година. Трябва да очаквате внезапни и неочаквани промени. Като общо правило, бъдете готови за изненади.

Посланието на планетите

Юпитер

От 1 януари Юпитер ще бъде във важното поле за работа и кариера. Това подхранва амбицията ви. Искате да се издигнете – и с подкрепата на Юпитер ще успеете. Въпреки това не без усилия и труд. Те трябва да работят усилено, да работят извънредно, да стискат зъби, да жертват свободното си време и за съжаление, отново и отново, трябва да останат без удоволствие. Благодарение на специалната магия на Юпитер сте необичайно весели, уверени и оптимистични от юли до края на декември. Целият свят реагира с изненада. Хората като вас обичат да ви посещават, канят ви и обичат да пътуват с вас.

Сатурн

През последните години Сатурн е в неблагоприятна позиция. Охлади любовната ви сила, донесе много стрес на партньора и ви изправи пред чувството за самота. Спри! Сатурн ще бъде в Риби през по-голямата част от 2023 г. и ще внесе голяма нежност и интимност в любовта и връзките ви.

Уран

Уран, както вече беше казано, изненадва. Сега трябва да се спомене, че този Уран действа и като източник на вдъхновение! С него можете да бродите из далечни светове и времена в мечтите и фантазиите си и да се връщате с предложения и идеи за вашето тук и сега. С него изживяваш лекотата на битието и понякога си по-близо до душата си от всякога.

Нептун

Подобно на Сатурн, Нептун е в Риби. Без вашето съзнателно съзнание той свързва душата ви с океана на цялото същество, показва ви дом, който няма име, обгрижва ви като добра майка, утешава ви и ви дава дар на интуицията и пророчеството. Свързан си с всичко, силен си, без да се налага да полагаш усилия.

Плутон

Плутон ви отвежда в омагьосан град. Влезте, срещнете се с миналото си, с всичко, което се е случило в хилядите предишни животи на вас и вашите предци. Разбира се, този град съществува само в мечтите ви и въпреки това всеки човек, когото срещнете през 2023 г., ще излезе от него, отразявайки аспект от вашето минало. Ето защо е важно да тълкувате настоящето правилно: всяко признание за това, което е било, ви освобождава малко повече от миналото. Ставаш свободен.

Любов и секс

Когато става дума за любов, планетата Марс събужда последната похот. Те стават още по-пристрастени към секса и бързат от едно страстно приключение към друго. Марс винаги се посещава от Венера. Ясно е, че преживявате всичко, което прави любов с тези две планети: опознаване, флирт, първа целувка, първа нощ заедно, страст, секс … Неизбежно е да се обвържете. Да, много от вас ще се оженят и ще имат семейства. Всичко това се отнася и за солистите сред вас. Но ако вече сте в постоянна връзка, ще се насладите напълно и на Марс и Венера. Но ако любовта ви вече не е добра, партньорът ви се е затворил, тогава трябва да се възползвате от големите си възможности през 2023 г., да се разделите и да потърсите нов партньор.

Кариера и пари

Самостоятелно заетите Скорпиони могат лесно да започнат да разширяват бизнеса си през 2023 г., а служителите могат да се качат на по-висок стол: те имат реални възможности за напредък. Сатурн обаче ще ви поднесе и “ядки” за чупене. Така че не всичко върви гладко. Трябва да направите много, ако искате да постигнете много. Лоялността има особено значение. Не трябва да играете лекомислено с прекратяването през 2023 г. Това, което вашият шеф очаква е, че на вас може да се разчита, дори да ви се вярва сляпо. Че сте готови да издържите и суша. Такива нагласи създават добри условия за ранно повишение и гарантират, по-високо заплащане.

Здраве

Следващата година няма какво да си пожелаете: според звездите няма да боледувате нито ден през 2023 г.! Само от юни до август включително сте склонни да прекалявате – както на работа, така и на купони – и в резултат на този прекомерен начин на живот трябва да се съобразявате с неприятни коремни реакции. Вие сте силни, издръжливи, здрави, но сте и много чувствителни и трябва да се съобразявате с това. С твърде много никотин, алкохол и други токсини тялото ви също има проблеми с изхвърлянето – уврежда кожата ви, а оттам и блясъка и красотата ви. Така че натискайте навреме, живейте здравословно и не прекалявайте!

Везни и нейните партньори

Уран в Телец ви прави по-смели. Може дори да е хубаво да се забъркате с Овен, който обикновено избягвате. Разбира се, този Уран ви сближава по много специален начин с родения в Телец. Има наистина голям шанс вие и Телец да станете двойка през 2023 г. Работи чудесно с Близнак, но само докато не претендирате, че сте в постоянна връзка. Следователно партньорството е досадна работа и ще работи само в изключителни случаи. Скорпионът иска последователност, а това не се среща във въздушен знак. Ракът, от друга страна, е вашият фаворит и през 2023 г. Дори и с Лъва трудностите са повече от трудности. Продължителността на взаимоотношенията е ограничена. Девата отговаря много повече на вашите очаквания. Звездите дори казват През 2023 г. често се случва връзка между Скорпион и Дева. За мащаба, от друга страна, не може да става и дума. Още един Скорпион? Това е изключително „плодородна“ връзка – включително шанса за общо дете. И как става със Стрелец? Горе-долу никак! От друга страна, Козирогът е идеален партньор през 2023 г. Предава сигурност и постоянство. На един Водолей пък му липсва точно това, а именно да можете да разчитате на него. Следователно Водолеят е по-скоро „второстепенен кандидат“. Остават Рибите. С тази зодия ви свързват много общи неща, така че нищо не пречи на партньорството. Но Рибата е срамежлива. Трябва да го знаеш.

Ако сте под 25…

Марс и Плутон, господарите над вашия зодиакален знак, стоят силно. Това може да ви изкуши да станете упорити и самоуверени. Почувствайте сърцето си – тогава всичко ще бъде наред!

Ако сте над 50…

Уран е срещу вашия знак, което означава, че корените ви не са толкова солидни, колкото бихте искали понякога. Ще има промени, особено в семейството ви. Може би децата се изнасят от къщата, може би връзката ви се нуждае от повече независимост. Трябва да позволите това. Ако му се съпротивлявате, само ще създадете правилните проблеми.

Ако сте в депресия…

Когато сте депресирани, ви идват стари истории. Най-добрият начин да се справите с тях е да се разсеете, а най-добрият е да се разходите навън за час-два.

Вашата лична стратегия за щастие

Почувствайте се дълбоко в себе си, свържете се с подсъзнанието си, отделете време – едва тогава определете числата за лотарията.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!