star sign, fishes, horoscope
Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Риби

Прочетена: 765
2 0
()
Време за четене:6 минути, 36 секунди

Вие ще бъдете щастливи

 

Какво получавате…

2023 управлява планетата Марс. Това означава, че целият свят танцува под звуците на тази планета. Той олицетворява чистия огън. И тъй като нещата стават толкова бурни, вие – чувствителната риба, сте изправени пред предизвикателство. Годината на Марс не излиза извън контрол, остава мирна и винаги ще се разбираме. Вие сте успокояващият полюс, сърцето, човекът на доверието. С вас се сключват важни договори и значими сделки. А инерцията на Марс също ще ви се отрази добре.

Какво губите

Ти си спокоен, уравновесен, тих – всичко това са прекрасни качества. Но понякога просто изглеждате сънени. Под влиянието на Марс, ще забравите за тази сънливост.

Посланието на планетите

Сатурн

Сатурн, който имаше склонност да ви дава „хладно рамо“ през последните три години, сега ви придружава винаги по пътя ви. Но е и предизвикателство. Това означава нещо много важно. Трябва да започнете да разбирате себе си. Не трябва да се променяш отвън, а отвътре. Вие сами трябва да стигнете до въпроса: Какво искам? Какво мога? Какво не мога да направя? И не трябва да си хвърляш пясък в очите, а да си честен и неподкупен. Това обаче означава също, че заставате до хората, с които имате работа – или се разделяте и по този начин заемате ясна позиция. Ако не заемете ясна и категорична позиция спрямо хората и себе си, ако останат съмнения и неясноти, през 2023 г., ще загубите добрите шансове, които имате.

Юпитер

Юпитер е в мечтана позиция от 17 май, а именно в Телец. Това е почти като покана да подобрите финансовото си състояние. Първоначално не е нужно да правите нищо. Юпитер става активен. Но, разбира се, можете да му „подадете ръка“: Като Риби финансовото ви състояние не е непременно ясно и разбираемо. Харченето на пари е хубаво, но управлението на пари изобщо не е любимото ви занимание. С помощта на Юпитер можете да осигурите повече яснота тук.

Уран

Както и предишни години, Уран е в зодия Телец. Но през 2023 г. той получава подкрепа от Марс, управителя на годината, и това го прави още по-силен. Това може да ви помогне да реализирате вашето голямо и богато въображение, може би дори да спечелите пари от него. Във всеки случай този Уран ви ободрява и ви помага да имате повече вълнение в живота. 2023 ще ви даде потвърждение, че сте човек с изключителни способности.

Нептун

Нептун ви дава специален подарък. Благодарение на присъствието му във вашия зодиакален знак, вие сте в постоянен контакт с произхода на цялото същество и се чувствате вградени и спокойни в него. Нептун ви прави интуитивни и ясновидци. Те понякога са една крачка пред съдбата и често знаят предварително какво предстои. Вие също сте благословени с този Нептун като лечител и помощник. Но най-важното е, че тази планета отваря вратата към вашата собствена душа, където можете да си починете и да презаредите батериите си.

Плутон

Плутон ще бъде в Козирог през цялата 2023 г., под положителен ъгъл с вашия зодиакален знак Риби. Плутон символизира влиянието на миналото – силата на вашите предци, както и тази на вашите предишни животи. Но това също означава, че миналото ще има ефект върху вас през новата година. Това, което е било, не е свършило, а определя настоящето и бъдещето. Ето защо е изключително важно да се примирите с миналото си. Това не е година, в която да вървим срещу миналото.

Любов и секс

За да ви настрои веднага, планетата на любовта Венера заема вашата зодия Риби през януари и изпраща светлина в душата ви. Необвързаните срещат човек, който ще ви обича такъв, какъвто сте, с всичките ви красоти, а също и с малките „странности“. Да, дори именно малките несъответствия и противоречия подсилват огъня на любовта. Двойките изпитват хармония и разбирателство, каквито не са виждали отдавна. И така вашият любовен живот вибрира на по-високо ниво през цялата година. Реално низини няма, най-много леки долини.

Кариера и пари

Нептун е във вашия зодиакален знак и ви обсипва с добронамереност и любов. От средата на май ще изпитате и благоволението на Юпитер. Можете да бъдете абсолютно сигурни, че през следващата година няма да се случи нищо, което да не получи вашата благословия. Те премахват препятствията от пътя ви и се уверяват, че се справяте добре. Със сигурност ще сбъднат и някои ваши желания и мечти. Трябва обаче да знаете, че понякога желанията, които имате, са твърде големи. Тогава не трябва да се разочаровате, ако не се сбъднат, както бихте искали. Но звездите знаят какво е най-добро за вас. Така че определено ще живеете добре и няма да се притеснявате за парите си. Но още по-важно е доброжелателството за душевния ви живот. През 2023 малки прозорци се отварят към света на неземното. Можете да погледнете напречно към трансцендентния свят. И това, което виждаш там, те прави толкова обнадежден, толкова щастлив, че нищо, абсолютно нищо на този свят вече не може да те изплаши. Знаеш, че всичко ще свърши добре.

Здраве

През месеците от януари до средата на май най-важното е да укрепите имунитета си – грипните вируси наистина ви изцеждат. От май има още един проблем, причинен от планетите Уран и Нептун: Понякога тяхното привличане става толкова силно, че рискувате да загубите връзка с реалността. Това, което ви помага тогава, е разходка сред природата. Земята ви дава сигурност. Това, което ви вреди пък са стимуланти от всякакъв вид.Всяко бягство от реалността всъщност ви отдалечава все по-далеч от нея.

Риби и нейните партньори

Ще бъдете привлечени, но и отблъснати от хората Овен. Да видим какво ще се случи през 2023 г. Звездите казват, че и двете са възможни. Вие и Телец ще ходите до службата по вписванията по-често през 2023 г., отколкото всяка друга комбинация. Най-добро време: октомври. Разбира се, можете да прекарате една вечер с Близнаци, може би дори една нощ. Но не повече. Уран предизвиква малко разногласия между вас и Рак. Но в крайна сметка се намирате. Повечето Лъвове са прекрасни хора и вие се наслаждавате да сте с тях, дори през 2023 г. Нептун свети директно в сърцето на хората, родени в Дева, така че те да чувстват по-дълбоко. В това отношение е напълно възможно да влезете в любовна и дълготрайна връзка с Девите. Родени Везни и вие сте един до друг в астрологичния зодиак. Това улеснява събирането. Но да останете заедно е много по-трудно и рядко успява. Астрологията казва, че Риби и Скорпион са създадени един за друг. Това ще бъде потвърдено на сто процента през 2023 г. Юпитер ви свързва със Стрелец. Определено ще се срещнете – и е напълно възможно да останете заедно. Козирогът е вашата крепост, вашата сигурност, вашата скала в прибоя. Така ще бъде и през 2023 г. Имате проблеми с Водолей. Той е нетърпелив и не отделя достатъчно време за любов. Това до голяма степен ще остане така през 2023 г. С вашия астрологичен двойник, т.е. друг Риби, любовта ще се превърне в мистерия през 2023 г. Това ще бъде потвърдено на сто процента през 2023 г. 

Ако сте под 25…

Планетите Сатурн и Нептун във вашия зодиакален знак засилват тенденцията да не приемате нормалния външен свят твърде сериозно. С други думи, мечтаете много и търсите истинското същество. Може би понякога трябва да осъзнаете, че външният свят за съжаление е реалност, в която всички ние трябва да намерим своя път.

Ако сте над 50…

Сатурн и Нептун във вашия зодиакален знак са добри за вас. Те отварят врати и прозорци към по-висшите светове за вас. Започваш да се чувстваш все по-у дома си в него. Това е супер!

Ако сте в депресия…

Мислете за разстройствата като сигнали от миналото. Сатурн и Нептун във вашия зодиакален знак Риби ви връщат спомени от минали животи. Работете внимателно!

Вашата лична стратегия за щастие

Трябва да свържете лотарийните числа с Вселената. Тоест, концентрирайте се и се вслушайте в това, което ви казва Вселената.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!