Любопитно,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Овен

Прочетена: 1978
1 0
()
Време за четене:6 минути, 9 секунди

Ще бъде силна година!

Това, което получавате

Управител на 2023 година е Марс. Това е вашата лична управляваща планета. Така че едно нещо е ясно от самото начало: новата година ви подхожда чудесно. Ще се възползвате от този факт. Ще бъдете доволни, успешни и щастливи. Най-силното и успешно време започва точно в началото на годината, тъй като до 24 март Марс е изключително благосклонен към вашия зодиакален знак: Без значение какво възнамерявате да правите, успехът е от първостепенно значение.

Какво губите

Овенът също не е необуздан смелчага. Често се сдържа, защото осъзнава, че неговият стил надделява над другите. Но сега, когато целият свят става гаден, сдържаността е грешна.

Посланието на планетите

Вече беше казано, че Марс управлява годината, така че вие ​​държите по-добрата ръка от самото начало. Другите планети също са на ваша страна. Само Юпитер влиза в напрежение с вашето натално Слънце през втората половина на годината. Това трябва да е знак за вас, че е по-добре да вземете важни професионални решения през първата половина на годината. По-специално правните стъпки са табу през втората половина на годината. Сатурн играе ролята на треньор, който ще ви обучи да се издигнете до известност. Вие и Сатурн ще станете добри приятели през 2023 г. Той разглежда внимателно вашите бизнес партньори и ще премахне неподходящите кандидати от адресната ви книга. Уран ще се насочи към вашите партньорства. Защото под егидата на тази планета вие претендирате за независим живот и не желаете да бъдете подчинени на партньора си. По-добре е да се разделите, отколкото да отстъпите по този въпрос. Уран също е източник на голямо вдъхновение. Ще можете да разчитате на неговата „брилянтна“ подкрепа през 2023 г. и ще ви хрумнат гениални идеи. Нептун е в Риби. Имате особено добра връзка с тази планета и можете да се доверите на интуицията си. Тази планета ви дава нещо като шесто чувство, което означава, че с нейна помощ можете да възприемате неща извън разума и усещанията. Но Нептун има и отрицателни ефекти: понякога той ще ви порази със „слепота“ в бизнес делата и лесно ще бъдете заблудени. Плутон е в Козирог. Тази планета символизира влиянието на миналото – това на вашите предци, но и на предишните ви животи. Оттам идва силата. Но това също означава да попиете миналото и да го оставите да потъне. 2023 не е година за изправяне срещу миналото си.

Любов и секс

Юпитер е във вашия зодиакален знак Овен през първата половина на годината. Това означава, че 2023 има какво да предложи в любовта. Благодарение на Юпитер ще срещнете хора, с които веднага се разбирате и с които е много забавно да правите нещо заедно. Неизбежно е огънят на любовта да пламне горещо. Особено до средата на май се случват истории, които иначе знаете само от сънищата си. От юни, за съжаление, някои напрежения и разочарования са неизбежни. Причината е навлизането на Юпитер в зодиакалния знак Телец. Това води до завист и съперничество от околните. Нептун е втората планета, която насочва вашата любов. Той гарантира романтика и нежност. Разбират се без големи думи. Но Нептун е и планетата на тайните… Имате ли връзка през 2023 г., за която никой не знае…? Друга възможност: ако сегашното ви партньорство е приключило, така че вече не се разбирате, а по-скоро се избягвате, може би дори се карате. Тогава Юпитер ще ви помогне да намерите край, да се разделите. Няма да започнете ново партньорство веднага. Но това не отнема много време.

Кариера и пари

С вашата лична планета Марс като управител на годината, трябва да донесете нещо – и можете. С Юпитер във вашия зодиакален знак до май, изстреляйте като ракета. Ще се издигнете в професията си, може би дори до самия връх. Планетата Марс събужда вашия вътрешен огън. Това обаче работи само ако сте готови да го направите и се ангажирате повече от обикновено.

Здраве

Юпитер е във вашия зодиакален знак до 16 май. Това е прекрасно лечебно съзвездие. Дори хроничните заболявания имат шансове за подобрение. Тази позиция на Юпитер е източник на сила, здраве и обновена младост. По принцип трябва да обърнете внимание на сърцето и кръвното си налягане. Но, както казах, болестите не са проблем за вас. Далеч по-важна – поне за жената Овен – е темата за красотата през следващата година. Защото всеки крем, маска и пакет, всяка терапия, диета и козметична терапия имат особено дълготраен, интензивен и релаксиращ ефект през следващите 12 месеца.

Овен и неговите партньори

Това е благоприятното влияние на Юпитер с Марс, което прави родените в Овен безумно интересни.
Ако се появи възможност да пътувате с друг Овен, определено трябва да се съгласите. Ще бъде приключение.
Според вас Телецът е още по-упорит, отколкото се дължи на Сатурн и Плутон: Не е за вас!
Близнаците са положително подсилени от Юпитер. Така че ни очаква страхотна година. Определено можете да си представите да прекарвате време с Близнаци през 2023 г.
Ракът е вашият таен фаворит. Но също така знаете, че партньорството с него не е лесно. Просто са твърде различни. Най-добре е да се сприятелявате. Тогава не се ограничавате един друг.
Друг лъв през 2023 г., разбира се, е „най-големият, най-добрият и най-красивият“. Вие се инсценирате един друг. Разбира се , това е свързано и със съревнование
Нищо против Девите: през 2023 г. ще имате много положителни звезди. Уран също ви прави по-склонни към риск. Може да се съберете там.
Връзката с Везни е в учебника на звездите и човек се вълнува от това. Скорпионите някак винаги са около вас през 2023 г. Вие, като Овен, ще се опитате да разберете и да се ангажирате със Скорпионите. Но аз не вярвам в любовна история.
Стрелците са невероятно общителни и интересни хора през цялата година през Юпитер.
Оставете козирога отляво.
Жалко, че Водолеят е толкова труден за улавяне. Той би бил най-добрият партньор, приятел в живота и помощник за вас.
Рибите са твърде нерешителни и противоречиви за вас през 2023 г.

Ако сте под 25…

Когато на 19 февруари Венера влезе във вашия зодиакален знак, ще намерите щастие в любовта. Ще покажете на целия свят какво е истинският Овен – без много усилия, без допълнителни средства. Просто трябва да бъдеш такъв, какъвто те е създал космосът: жизнен, директен, честен, спонтанен – ​​да, и понякога спокоен, също малко нахален и необмислен.Това е, което те прави толкова симпатичен, толкова чаровен. Не забравяйте, че сте Овен, а не Овца, разбра ли? Започнете новата година с нова енергия.

Ако сте над 50…

Ако сте в стабилно партньорство, най-доброто време е до края на юни: Ще се почувствате добре, ще намерите ново щастие и евентуално ще решите да имате (още едно) дете. За солистите първото полугодие е по-добро. Имате шансове след шансове.

Ако сте в депресия…

Звучи странно, но работи: вземете си домашен любимец. Или потърсете допълнителна задача. спонсорирам някого, грижа се за някого. В момента, в който почувствате благодарност или разберете, че сте необходими, депресията ще се облекчи или ще изчезне напълно.

Вашата лична стратегия за щастие

Когато става дума за хазарт, вашият Марс предпочита спонтанността. Това е дарба, с която си роден. Съдържа знание извън всякаква логика и опит. Спонтанността пада „от небето“. Това означава, че в лотарията трябва да маркирате числата спонтанно и без система. Не се замисляйте, свържете се с вашия Марс в мислите си и го помолете за „съдействие“.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!