Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Лъв

Прочетена: 1895
2 0
()
Време за четене:4 минути, 52 секунди

Можете да направите всичко с тези звезди

Какво получавате…

Звездите ви дават пара и в същото време изпитвате напрежение. Звучи фатално, но това е точно правилната комбинация за върхов успех. Не го избягвайте!

Какво губиш…

Понякога приемате живота твърде небрежно. Понякога пропускате възможности по този начин. Това ще се промени през 2023 г. Вашето безгрижие изчезва навсякъде, където ви поставят в неравностойно положение.

Посланието на планетите

Марс

Марс създава страхотни изпълнения, прави ви надеждни и желани. Има и желание за пътуване. Докато наистина се чувствате у дома си през първата половина на годината, вие сте привлечени към света през втората половина. Има и опция за запознанства в чужбина, независимо дали изберете да живеете в друга държава или да се свържете с някой от друга държава.

Уран

Уран минава през знака Телец и автоматично ще организира всяка ваша изява по такъв начин, че да стигнете още по-добре и да сте още по-успешни.

Нептун

Нептун е в Риби. С това имате шесто чувство: С помощта на Нептун ще възприемате неща отвъд разума и сетивното възприятие, понякога очаквайки какво идва, винаги сте добре посъветвани да не се проваляте и да не хабите ненужна енергия.

Плутон

Плутон е в зодиакалния знак Козирог и ви свързва с вашето минало, това на вашите предци, както и това на вашите предишни животи. Тъй като не можете да се разберете с това, което някога е било под тази позиция на Плутон, трябва да се справите с произхода си и да се примирите, ако е необходимо.

Любов и секс

Може да стане много горещо, но и ужасно хладно. Вследствие на управлението на Марс изискванията ви към партньора ще се повишат. Виждаш го с други, по-будни и по-ясни очи. Тъй като същото се случва и обратното, бъдете готови за търкания. Дали връзката ви ще се развие или ще се провали на този „киселинен тест“ в крайна сметка зависи от вас (и разбира се от вашия партньор), а не от звездите. Друга опасност надвисва от Юпитер: на моменти ще бъдете толкова горещи, толкова ентусиазирани, че просто ще пренебрегнете грозната реалност, преувеличавайки и измисляйки истории. Това също може да стане твърде много и радикално да разстрои добрите ви шансове: понякога се насилвайте да бъдете скромни.

Кариера и пари

Имате магнетично привличане към парите, защото Марс и Юпитер са може би най-добрите консултанти по управление. И ти имаш тези две звезди на своя страна сто процента. Но парите и успехът не падат просто от небето, защото Сатурн също е замесен. Затова през 2023 г. няма да бъдете съдени по добрите си идеи и идеи, а по действията. Хората искат да знаят какво наистина можете, а не какво можете да направите. Ако се стегнете, ви очаква силна и просперираща година. Чуждестранните контакти и дялове в чужди държави са особено печеливши. Като цяло трябва да пътувате колкото е възможно повече през 2023 г. Но щом направите нещо, ви обзема онзи прословут оптимизъм, който привлича парите като магнит.

Здраве

Вие сте в полето на напрежение между Сатурн и Плутон. Това означава да се отнасяте внимателно към себе си: правете всичко, което е полезно за вашето здраве и се въздържайте от това, което е вредно за него. Имате нужда от много движение, добро хранене и трябва да мислите холистично, което означава да не лекувате всеки „малък симптом“ с химически клуб, а да се доверите на лекар, който мисли холистично. И още нещо: Юпитер в Рак (от 17 май) ви прави чувствителни към преувеличени изисквания или вредни влияния на околната среда. Те реагират по-силно на всичко, което е твърде много (стрес, цигари, алкохол, работа, усилие, храна и др.). Забавете се, задръжте се, помислете за бъдещето си!

Лъвът и неговите партньори

Като Лъв, вие по природа сте човек, който наистина се разбира добре с всеки знак от зодиака, или с други думи, който чувства нещо специално във всеки знак от зодиака, което го прави доволен и щастлив. Въпреки този всестранен еротичен талант, ще бъдете особено очаровани от Овен през 2023 г.
Също така е удивително, че ще се справите добре с родените в Телец през следващата година. Това се дължи на Уран, който е в този зодиакален знак.
Гореща жица минава към Водолей, защото те са точно срещу собствения ви зодиакален знак. Има нещо в Рака, което ви привлича. Но е малко вероятно това да доведе до връзка или дори до брак. Нейният любим е друг Лъв.
Ако сте необвързани, има голям шанс да завършите годината до него. Има много малко привличане към вас от Дева. С Везни е различно. Тази зодия също е една от любимите ви за 2023 г. Близнаците, разбира се, са фантастични. Разбират се. Но в партньорството умората настъпва бързо.
Освен това има малък шанс да срещнете Козирог.
От друга страна, има по-добри шансове със Стрелец: От една страна те много си приличат, но от друга страна са толкова различни, че е вълнуващо и си остава вълнуващо. Напълно възможно е през 2023 г. да има много бракове между Стрелец и Лъв.
Риби упражняват голямо привличане към вас чрез Нептун.

Ако сте под 25…

Имате нужда от забавление. Няма да го намерите на мобилния си телефон или по телевизията. Срещнете се с приятели или поне отидете там, където се събират много хора.

Ако сте над 50…

Ходете колкото е възможно повече на разходки навън при ярко слънце. Слънцето е вашата управляваща планета. От нея получаваш сила. Намерете място, където слънцето е много близо до вас.

Ако сте в депресия…

Ако сте депресирани, не се тревожете. Всичко, което трябва да направите, е да се побутнете и ще излезете от депресията.

Вашата лична стратегия за щастие

Като Лъв вие имате специална връзка със Слънцето, тъй като то е вашата управляваща планета. Така че опитайте да попълните лотарийния си билет, когато слънцето грее ярко в небето!

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!