star sign, capricorn, horoscope
Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Козирог

Прочетена: 1118
2 0
()
Време за четене:5 минути, 38 секунди

Ще имате по-малко стрес през 2023 год.

 

Какво получавате…

2023 г. се управлява от Марс. Гъмжи от така наречените „герои“, хора, които се смятат за неустоими и които вярват, че вече са постигнали успех. Хора с опит и постоянство (Козирози!) са необходими повече от всякога. Призивът за отговорни жени и мъже като вас ще бъде по-силен от всякога през следващата година. А вие сте там и ще рискувате. Защото Марс ви дава сила, а не фантазии.

Какво губите

Огнената планета ще отнеме част от спокойствието ви. Вие също не сте толкова уверени, колкото бяхте, но в сравнение с други зодии, въпреки Марс, вие все още сте спокойни.

Посланието на планетите

Марс

За вас Марс е като ваш охранител. Така той ви защитава, не допуска нищо близо до вас, но също така се намесва, когато имате нужда от помощта му. Особено през април, май, юли, август, октомври и ноември можете да разчитате на него 100%.

Юпитер

Юпитер ще бъде разположен срещу вашия зодиакален знак от 17 май до края на годината. Това е нещо като покана да приветствате тази планета. Определено няма да съжалявате, защото Юпитер носи късмет и перспективи да пожъните успехи през следващата година. Затова е по-добре да изчакате до средата на май с важни проекти и тогава да започнете.

Сатурн

През по-голямата част от годината Сатурн е в знака Риби. За да се възползвате от тази планета, която е вашата лична управляваща звезда, трябва да се справите с нея по-отблизо. Сатурн в Риби е благосклонен към вас. Но той не обича, когато се правиш на важен. Докато изпълнявате проектите си по обичайния начин, ще имате пълната му подкрепа. Още нещо: този Сатурн обича щедростта. Понякога може да бъдете помолени да действате социално.

Уран

Във вашето слънчево поле Уран представлява пари и вещи. Това означава да внимавате. Тази планета ви позволява да видите реалността през розови очила. В това отношение не се препоръчва да извършвате солидни финансови транзакции.

Нептун

Нептун ви прави уязвими. От време на време ще имате усещането, че всеки ви тропа по масата. Но носи и нещо красиво: просто трябва да затвориш очи, да поемеш няколко дълбоки вдишвания и си в друг свят, щастлив, доволен. Когато отворите очите си отново, вие сте годни за ежедневието.

Плутон

Плутон е във вашия зодиакален знак. През 2023 г. той се гмурва дълбоко във вашето минало, в минали животи, в живота на вашите предци. И той ще продължи да ви показва какво ви е донесъл от пътуването си през вашето минало.

Любов и секс

Регентът на годината, Марс, увеличава забавлението на похотта и любовта и ви помага да се изключите по-лесно, да чувствате по-дълбоко и да се отпуснете. Юпитер гарантира, че един или друг проблем ще изчезне от партньорството ви. Сякаш небето използва магическа равнина, за да премахне всичко, което не е добро за връзката ви. За необвързаните също щедро се грижи. Марс ви дава повече сексапил. Сега сте по-забележими, когато сте влюбени. Точно това увеличава вашата популярност. Не се обиждайте, ако получите малък урок, който да вземете със себе си: често не давате на другия човек необходимото пространство, за да се стопли наистина. Ако станете по-изчакващи и пасивни тук на моменти, ще бъде от голяма полза за вашата любов и със сигурност няма да я прекратите сами.

Кариера и пари

Сатурн, вашата лична управляваща планета, е в знака Риби през цялата година. Това е равносилно на почивка и оставяне на мира. На първо място, това означава, че животът ви ще стане по-лесен. Имате по-малко стрес, работата ви е управляема, можете да я вършите, без да работите извънредно, и не винаги трябва да правите всичко сами, получавате помощ и подкрепа. Тогава Юпитер ви подкрепя. Изглежда, че вътре във вас напъпва семе. Невъзможно е да се предвиди точно какво ще стане от него. Но можете да сте сигурни, че от това ще излезе нещо, което ще внесе чест в живота ви и ще ви направи щастливи. Това може да е свързано с повишение в работата или може би дори с нова работа, която ви харесва повече.

Здраве

В лицето на Юпитер имате силен съюзник в небето. В кондиция сте и ако нещо ви заболи, бързо оздравявате. Сатурн ще бди над вас да не прекалявате, да уважавате вашето триединство на ума, тялото и духа – но също така ще ви прикачи симптоми и страдание, ако се отклоните твърде далеч от разумния начин на живот. Сатурн смята, че всяко мазно ястие, всяка цигара и всяка чаша вино са „твърде много“. Не е нужно да се страхувате от Сатурн – само много уважение.

Козирог и неговите партньори

В крайна сметка Овенът не е добър за вас. Въпреки това, през 2023 г. вероятно ще попаднете отново в ситуации, в които се забърквате с този човек. Телецът е един от любимите ви. Вероятно и вие ще се сдобиете с такъв – и ще бъдете щастливи. Малко вероятно е да отговорите на близнак. Този човек е твърде неспокоен. Раците са точно обратното на вашия зодиакален знак и затова са сериозни кандидати за брак. И двамата обаче трябва да желаете да приемете уникалността на другия. Би било чудо, ако попаднете на Лъв, който не е толкова самодоволен като всички останали. Разбира се, че се разбирате с Дева. Но една връзка е трудна, защото всеки покровителства другия. Везните не са сред любимите ви през 2023 г. Скорпионите, от друга страна, имат всичко, което пожелаете. Тази зодия обаче винаги е малко плашеща. Бързо се чувствате непълноценни. Курсът на звездите казва, че се влюбвате в Стрелец. Още един Козирог е и си остава фаворит за партньорство. Водолеят всъщност вечно е не съгласен с вас. Това е изтощително и ви кара да се избягвате един друг. С Риби можете да изживеете любов, за която копнеете. Но тази любов също изисква да дадете повече пространство на чувствата си.

Ако сте под 25…

Планетата Марс укрепва вашето самочувствие. Това е особено добре, ако искате да продължите професионалното си образование. С този Марс вие също укрепвате позицията си в екипа си. Просто приемете, че имат блестящи звезди, за да напреднат професионално.

Ако сте над 50…

Този Марс ви носи свежест и младост. Това са добри предпоставки за поддържане на работата ви и може би дори за напредване. Но този Марс ви дава повече младост и по други начини. Няма да е чудно, ако се влюбите отново.

Ако сте в депресия…

За съжаление имате склонност към меланхолия. Трябва да живеете с това. Но, ви помага контактът с природата. Така че излизайте всеки уикенд и се разхождайте здраво!

Вашата лична стратегия за щастие

Вероятно вече имате модел, с който попълвате лотарийния си билет. Ако не, време е да отбелязвате едни и същи числа всяка седмица!

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!