Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Дева

Прочетена: 2075
1 0
()
Време за четене:5 минути, 18 секунди

Животът Ви ще бъде по-лесен

Какво получавате…

2023 е годината на Марс. Така че който има най-голямо его, печели. Вие, Дева, не сте безмилостен човек, а социален, колегиален, мислещ самостоятелно. Сега в неравностойно положение ли сте? Напротив! Точно когато всички се състезават ожесточено, силата ви да можете да чакате, да бъдете точни и надеждни излиза на върха. Ще ви поверяват задачи, които изискват умения и търпение. Ще бъдете оценени като надежден, лоялен бизнес и работен партньор.

Какво губиш…

Марс обаче може да ви въвлече още повече в работата ви, така че вече изобщо да не можете да си почивате. Това би било опасно. Трябва да прогоните работохолизма от живота си.

Посланието на планетите

Юпитер

От 1 януари Юпитер ще бъде в знака Овен и следователно в 12-ти слънчев дом за вас. Констелацията води до своеобразна трансформация в тишината. Сигурно е само това, че през май 2023 г., когато Юпитер е в зодиакалния знак Телец, вие ще бъдете друг човек: по-зрял, възрастен, самоуверен, центриран, по-силен по характер. Освен това ще станете по-наясно колко важни са приятелствата за вас като Дева: добрите приятели ви дават сила, те са един вид заместител на семейството и всичко и край на щастливия живот.

Сатурн

Сатурн е срещу вашия зодиакален знак. Това може да ви притеснява. Но дали ще срещнете проблеми зависи от вас.

Нептун

Нептун също ще бъде в Риби през 2023 г., срещу вашия зодиакален знак. Тази планета ви дава дарбата на интуицията и ясновидството. Ще имате предчувствие какво предстои. Ще разбирате другите хора по-добре, отколкото те разбират себе си. Вашите лечителски способности ще се увеличат. Заради Нептун вие имате дарбата да лекувате енергийно.

Плутон

Плутон ще бъде в Козирог през 2023 г. Това ви поставя особено близо до вашето минало: вие се носите в потока, който идва от миналото и се влива в бъдещето. Ще правите неща, които може би сте започнали преди много животи. Ще вървите по пътеки, които вашите предци вече са утъпкали. Във всичко това вие придобивате сила в начина, по който се отнасяте към миналото си с благодарност.

Любов и секс

Уран е в Телец през цялата година и затова е в благоприятна позиция. Животът ви ще бъде по-лесен с този Уран. Нищо не ви липсва, дори в момента да нямате любовен партньор. Връзката с човека, когото обичате, от своя страна става нещо естествено: вие сте заедно, дори и да не се успокоявате всеки ден (в леглото). Венера влиза в Телец на 17 май и остава там до края на годината. Сега започва вашето най-красиво време, защото любовта ви ще разцъфти отново, свежа, неповторима… Вие сте щастливи. Ще забравите всяка срамежливост и срам. Дори необвързаните от дълго време намират това, което търсят и се влюбват. Настъпва горещо лято в отношенията. Те отново се гледат с прясно влюбени очи. В началото на юни Венера ще бъде в Лъв за четири месеца. Това ви носи особено интимно време. Сега също така се решава дали вашето партньорство има потенциал за душевна любов.

Кариера и пари

Сатурн е изправен пред вашия зодиакален знак през цялата година. Това автоматично е свързано с по-голяма професионална ангажираност, постигане на повече и поемане на по-голяма отговорност. Този ангажимент се отразява положително на доходите Ви.

Здраве

Марс е източник на здраве и жизненост за вас през цялата година. Ще се почувствате по-добре, отколкото преди години. В същото време Сатурн изисква да живеете здравословно. Всичко, което направите грешно, ще се върне дори по-лошо от обикновено.Така че се грижете за себе си, живейте здравословно и ще си спестите досадните неразположения. Спрете да пушите, живеете по-здравословно, джогирате по половин час всеки ден, яжте по-малко месо и т.н. Нептун ви оказва пълна подкрепа за това. Тези две звезди пазят вашето поле за здраве и ще попаднете в ада, ако се отнасяте зле със себе си. Обърнете специално внимание на храносмилането си. Всички други заболявания са свързани с него.

Девата и нейните партньори

Чудо на чудесата: Овенът, иначе див и непокорен, е изключително приятелски настроен през 2023 г. За Телеца Дева е целогодишна мечта. Същото е и обратното. Ако все още не са женени, определено ще се оженят най-късно до есента на 2023 г. Близнаци и Дева често ще спорят кой е прав. Ракът е най-скъп за Дева през 2023 г. Той е толкова душевен и омагьосва домът в рай. Те са двойка за сватбения валс. Лъв също би бил прав. Но звездите казват, че има и много разлики. Друга Дева? Това работи чудесно, но за съжаление само за кратко време. В дългосрочен план те ще се довършат взаимно. Любовта с Везните е по-скоро хладка, отколкото страстна. Изключения: юни. Но в приятелството работи добре през цялата година. Скорпионът е мистър или пропуска 10 000 волта, с особено наелектризиращи срещи през юли и след това отново през есента. Стрелецът е хрътка: можете да понесете неговата изневяра само ако сте свикнали с изневерите. Козирог и Дева са оптимална двойка през 2023 г. Но трябва да внимавате да не ви смаже стресът. Има тенденция да се натискат един друг. Водолей е черноглед, когато Дева вижда бяло: не може да бъде по-противоположно! Харесвате Риби веднага и става все по-добре с течение на годината. Роден в Риби може лесно да стане нов партньор.

Ако сте под 25…

Марс -диригент на годината, е като допинг. Трябва да внимавате да не се пристрастите. Като Дева имате склонност да правите това. Затова правете почивки редовно и систематично!

Ако сте над 50…

Сатурн натиска. Това обаче не трябва да е повод да притискате себе си. Винаги имате нужда от фази, в които да релаксирате, да се разхождате, да пътувате, да лежите във ваната и т.н. Намерете своя център отново и ще намерите своя мир.

Ако сте в депресия…

Сатурн е в зодиакалния знак Риби. Това означава, че няма нужда да направите голямо впечатление. Напротив, потиска настроението ви. Тогава изведнъж разпознавате навсякъде само това, което не е 100% правилно. Това, което помага, е да се разсейвате с неща, които са възможно най-приятни, като слушане на музика, гледане на телевизия, разходка и т.н.

Вашата лична стратегия за щастие

Вие сте систематик, дори когато попълвате лотарийния си билет. Така че нарисувайте модели и символи върху вашия лотариен билет. Така свържете числата.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!