star sign, aquarius, horoscope
Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Водолей

Прочетена: 796
1 0
()
Време за четене:5 минути, 58 секунди

Това ще бъде една вълнуваща година

 

Какво получавате…

Големите планети ви прегръщат през 2023 г., защитавайки ви и пренасяйки ви през времето. До средата на май Юпитер също ще се присъедини към „вашия“ космически екип. Марс, регентът на годината, добавя своята огнена енергия през цялата година, но е най-силен през юни. Този месец печелите пари от идеите си и намирате голямо щастие в любовта. Но най-важното е, че 2023 като Водолей ще си струва парите: ще бъде вълнуващо.

Какво губите

2022 отиде при Сатурн. Той никога не те е напускал през цялата година. През 2023 г. той ще ви следва през първите два месеца. Но после ще се отървете от него.

Посланието на планетите

Юпитер

Юпитер ще преминава през Овен до средата на май. В астрологията тази позиция винаги се е свързвала с богатство чрез печалби (от игри), подаръци и евтини заеми. Няма гаранция за златното попадение, но може би вие сте едно от децата с истински късмет. От юни Юпитер ще бъде в Телец. Каквото и да сте разработили през последните няколко месеца, сега ще поеме по своя път. Сега е време да запретнете ръкави и да протегнете ръка.

Марс

С Юпитер в Телец и през огъня на Марс наистина ще се развихрите. Марс и Юпитер ще ви дадат повече желание за вземане на решения, повече решителност и повече мотивация да успеете по приятен начин.

Сатурн

Сатурн ще бъде в Риби от 6 март. Чувствайте се свободни да приемете, че тази планета, която е с вас вече повече от година, Вече няма да ви влияе. Така че през 2023 г. можете отново да внесете своето лично докосване, да живеете повече, както искате. В резултат на това ще се наслаждавате повече на живота. Вашата любов и професионални постижения също ще бъдат от полза.

Уран

Уран е в Телец през цялата година. От една страна, тази позиция ограничава нуждата ви от свобода. През 2023 г. често ще вдигате рамене в знак на примирение и ще казвате: „Е, не тогава…!“ От друга страна – и можете да бъдете абсолютно сигурни – този Уран в Телец гарантира избягването на всякакви катастрофални грешки.

Нептун

Нептун също е в знака Риби и се грижи за живота и връзките ви. Благодарение на ефекта му развивате склонност към “нездравословни” връзки: връзка с вече женен човек, любов към човек с провалено съществуване и други подобни.

Плутон

Плутон е в Козирог, знакът до вашия. Следователно от време на време ще има ефект върху живота ви, като ви тревожи, но преди всичко ще ви сблъсква с миналото ви. Можете да сте сигурни, че когато даден проблем възникне тук и сега, има корени в миналото. Следователно има смисъл да направите някои изследвания на личната си история. Ето как можете да разрешите проблема тук и сега.

Любов и секс

Планетата управител 2023 Марс прави възможно да бъдете не „просто“ обичани, но и разбирани. Понякога ще се чувствате като за първи път щастливо влюбен като в приказка. Ако сегашният ви партньор има лош хороскоп, вие непременно ще се сближите и ще се насладите на прекрасното чувство да не сте сами на този свят. Звездите обещават голямата повратна точка за необвързаните през 2023 г.: Трите могъщи планети, Уран, Нептун и Плутон, обикалят около вашия зодиакален знак. Това означава, че вашата сродна душа, която е била с вас в продължение на много животи, отново пресича пътя ви. Решено е, че в този живот ще можете да ходите отново заедно за известно време на тази земя.

Кариера и пари

От както се помните, не сте имали толкова много идеи. Виновник за това е Уран, вашата управляваща планета. Но през повечето време просто си плувал с брилянтните си идеи. Но, вие сте свикнали мечтите ви да се превръщат в пяна. Следващата година ще ви научи на друго. С управлението на Марс всичко ще се промени: вашите мечти ще се сбъднат. Не мислете сега само за личната си кариера. Светът има нужда от вас като източник на идеи и движеща сила на обществено-политическата сцена. Няма значение дали сте активен в политическа партия, като член на работническия съвет или на доброволни начала – важното е да вложите ума и сърцето си в служба на добра кауза. Същото важи и за тези от вас, които може вече да не работят, защото сте се пенсионирали. Огледайте се. Нуждаете се от нещо, което да изпълва ежедневието ви. Бездействието ви оставя нещастни и неудовлетворени. Научете нещо ново, език, как да използвате компютри, станете натуропат или се присъединете към клуб. Юпитер е в такава отлична позиция, че можете да сте сигурни, че винаги ще имате достатъчно пари през следващата година.

Здраве

По принцип можете да очаквате здрава година. Но колкото по-добре се чувствате, толкова по-небрежно и необмислено се отнасяте към тялото си. Организмът ви отмъщава с високо кръвно. Последствията: болки в ставите, безсъние и дори страдате от тревожност. Характерните за Водолеите болки в краката също са следствие от нездравословния начин на живот, защото замърсителите се отлагат точно там. Могат да се появят симптоми, особено през първата половина на годината, като симптомите са основно сигнали, че изисквате от тялото си твърде много или грешни неща. Така че трябва да внимавате, да се храните здравословно, да спортувате редовно и най-вече да избягвате стреса.

Водолей и неговите партньори

Винаги, когато Марс е в огнен знак, например през юни, вие се разбирате блестящо с родените в Овен. Родените в Телец са малко неловки. Това често ви пречи да се ангажирате повече с тях. Но може би това ще се промени през 2023 г. и вие ще се намерите. Близнаците ще бъдат сред най-добрите ви приятели през 2023 г. Вие много обичате Раците, защото сте домошари като тях.Но едно партньорство работи доста зле. Те са твърде различни. С Лъв работи много по-добре. Те също са много различни. Но в този случай това е доста интересно. Всеки има нещо, което другият харесва. Една Дева просто не ви подхожда. Мащаб? Тези хора имат същия елемент като вас, въздух, това е добра предпоставка. Но трябва да знаете това партньорството не е лесно. Скорпионите, от друга страна, със своите черти в характера, винаги ще намери решение на проблемите. Всичко показва, че ще се влюбите в Стрелец и ще бъдете щастливи през 2023 г. Точно толкова говори против влюбването в Козирог. Тези хора са твърде нормални. Ти и още един Водолей, това е най-доброто. Те са най-добри приятели. Звездите знаят, че ще имате тайна връзка с Риби през лятото на 2023 г.: Вълнуващо! 

Ако сте под 25…

Планетата управител Марс осигурява младост. Определено ви предстои една вълнуваща година. 

Ако сте над 50…

Можете да очаквате с нетърпение тази година: управляващата планета Марс събужда всичко, което е толкова важно за вас. Не е задължително това да са луди приключения, но отново ще правите нещо, което ви изважда от нормалното ви ежедневие. Това е прекрасно.

Ако сте в депресия…

Винаги сте депресирани в резултат на твърде дълго приспособяване. Нормалното ежедневие не е добро за вас в дългосрочен план. Трябва да измислиш нещо.

Вашата лична стратегия за щастие

Затворете очи, не мислете и след това отбележете първото число, което ви хрумне.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!