Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Везни

Прочетена: 2524
2 0
()
Време за четене:5 минути, 33 секунди

Любов по-красива, от най-красивия сън

Какво получавате…

2023 година се управлява от планетата Марс, отговорна за раздора, агресивността и конкуренцията. Какво добро трябва да ви донесе тази планета…? Вие сте спокоен човек, който държи на хармонията и баланса! Но погледнете на това по различен начин: Точно защото Марс управлява, са необходими хора като вас, които могат да посредничат, създават хармония и баланс. Вие сте по-необходими от всякога, няма нужда да се притеснявате или да се преструвате и ще получите парите си. Марс ви предлага оптимални условия.

Какво губиш…

Че сте толкова зле във вземането на решения, че фразата „край, край и амин“ почти никога не излиза от устата Ви и че сте толкова зле в приемането на несъгласия – всичко това ще отстъпи място на по-твърд, по-остър тон под председателството на Марс. Фактът, че сте колеблив, постоянно претеглящ Везни, скоро ще остане в миналото.

Посланието на планетите

Юпитер

Юпитер ще бъде срещу вашия зодиакален знак до средата на май. Това буди амбиция. Искате да извлечете повече от живота си, да се издигнете, да бъдете повишен, да поемете повече отговорност и да притежавате власт. Юпитер действа като божествен съветник и спътник, стои до вас, изглажда пътя ви… но вие трябва да вървите по собствения си път. На 17 май Юпитер ще премине в знака Телец. Най-големият подарък, който Юпитер ви дава сега, е изпълненият любовен живот: единство, хармония, щастие, съгласуваност, взаимно разбирателство, чувство и удовлетворение – всичко това ви е дадено от великия Юпитер.

Сатурн

Сатурн сдържа и действа като добронамерен дух пазител. Почти не срещате пречки, постигате добър и преди всичко успешен напредък.

Уран

Уран в Телец ви помага да развиете нови идеи. Осигурява глътка свеж въздух, за да не омръзне никога през новата година. Това ви прави по-креативни, по-изобретателни, усъвършенства вкуса ви и събужда културни амбиции.

Нептун

Нептун ще свети като светлина във вас, носейки ви комфорт и удовлетворение. За да увеличите чудесната му сила, всичко, което трябва да направите, е да слушате музика или да си направите сами.

Плутон

Плутон в Козирог подсилва Сатурн, особено когато става въпрос за вашата ахилесова пета, нерешителност. И Сатурн, и Плутон ви правят по-директни, ясни и отчетливи. Плутон също така символизира влиянието на миналото – силата на вашите предци, както и тази на вашите предишни животи. Но това също означава, че трябва да абсорбирате миналото и да го оставите да работи върху вас. Това не е година за изправяне срещу миналото си.

Марс

Марс, регентът на годината, ще гарантира, че ще постигнете победа по въпрос, който е много важен за вас.

Любов и секс

Ти си човек, който обича всичко, роден си за любов. Везни, които не обичат, са като птица в клетка. Така че вашият тревожен въпрос определено е: „Как ще бъде любовта през новата година…?“ А отговорът на звездите е: „Прекрасно…!“ Марс ще ви предложи съвсем нови възможности. Противоположният пол става активен, поема инициативата. Всичко, което наистина трябва да направите, е да изчакате – и няма да е дълго. Партньорствата оживяват, сякаш току-що сте се влюбили един в друг. За необвързаните сред вас Марс дава възможности. Ако сте жена, мъжете ще падат в краката ви. И е също толкова приятно непознато за мъжете Везни. Ловът е най-добър от юни до септември включително, когато планетата на любовта Венера се скита през зодия Лъв.

Кариера и пари

Марс дава тона. Животът ви получава необходимия тласък, за да станете проактивни и успешни. Конкуренцията никога не спи. В първите пет месеца, трябва да се очаква битка за власт. Сега трябва да се противодейства правилно – т.е. балансирано. Вашите “тайни оръжия” са: действайте непряко и скрито –  не оставяйте врага да избяга! С вашите тактически умения това едва ли ще е проблем. Състезавайте се, но понякога трябва да забавите темпото, за да не прескочите финалната линия.

Здраве

Вие сте много чувствителни до края на май: Стресът във връзката и проблемите на работното място се отразяват направо в бъбреците ви. И по-голямата част от всички симптоми, от силно усещане за студ или топлина до болки в гърба и мигренозни пристъпи, имат своята причина там, в бъбреците. Марс повишава податливостта ви към бъбречни заболявания – особено през януари и февруари. Стойте на топло и избягвайте стреса. От юни ще е тихо. Юпитер и Нептун ще ви закрилят, ще подсилят имунната ви система и дори ще ви помогнат да овладеете старите и хронични заболявания.

Везни и нейните партньори

Взаимното привличане между Везни и Овен е огромно. Но също така е ясно, че между тези зодиакални знаци има не само слънце. Овенът определено е чувствен, но Телецът е твърде фиксиран върху чувствеността и похотта. Звездите обещават през пролетта да се появят Близнаци и тогава ще флиртувате бурно. Напълно възможно е от това да възникне нова връзка. С Рак Везните ще създадат добро приятелство през 2023 г.: но няма да развият любовна връзка. Лъвът винаги е бил един от любимите приятели на Везните. За Девата, която знае всичко по-добре, Везните имат в най-добрия случай уморена усмивка. Друга Везна и двамата малко забравят, че има такова нещо като сериозната страна на живота. Скорпионът идва много близо през февруари, юни и октомври. Но Везните вероятно не смеят да влязат във връзка, защото инстинктивно усещат: с тях шега не бива. Стрелецът е страхотен за лудуване през цялата година. През късната есен Стрелец и Везни дори стават страхотна двойка. Козирогът знае точно кое е „най-доброто“. Но Везните не искат учител, а любовник. С Водолей има чудесен спокоен пролетен флирт в астрологичния календар. През есента с Рибите се развива похотлив роман.

Ако сте под 25…

Гледайте на 2023 г. като на покана да научите нещо ново, което в крайна сметка ще ви обогати, а именно: ако през 2023 г. не удряте понякога по масата, ако не сдържате настойчивостта, ако винаги просто преглъщате и мислите, че зависи от вас ако нещо не се получи, тогава ще ви бъде трудно.

Ако сте над 50…

2023 е годината на Марс и това е горещият картоф: раздори, кавги, дисхармония, гняв, конкуренция. Трябва да се справите с подобни ефекти на марсианската година, а не винаги да вдигате ръце над главата си и да страдате. Нищо не помага, понякога трябва да прескочите сянката си: научете се да се защитавате! Станете по-егоистични! Дори и да станеш два пъти по-буен от преди, пак си сред мирните на този свят.

Ако сте в депресия…

Не се увличайте в суматохата на 2023 г. Останете верни на себе си, запазете центъра си, осигурете баланс и взаимно разбирателство!

Вашата лична стратегия за щастие

Опитайте се да следвате модел, когато отбелязвате числата за лотарията.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!