Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Близнаци

Прочетена: 1870
1 0
()
Време за четене:4 минути, 46 секунди

Марс ви носи късмет

Какво получавате…

Сатурн ще бъде в квадрат към вашия зодиакален знак Близнаци от март. Неговият огън върви добре с вашия елемент въздух. Неговата импулсивност подхожда на вашата любознателна натура, а жизнеността му чудесно се съчетава с вашата гъвкавост. Накратко, вие сте страхотна двойка и ви предстои разнообразна и вълнуваща година.

Какво губиш…

Сатурн ще бъде в квадрат към вашия зодиакален знак от март. Това на пръв поглед е плашещо, но с помощта на Марс всичко ще върви по-леко.

Посланието на планетите

Юпитер

Юпитер е в Овен през първата половина на годината. Това е точно правилната позиция за укрепване на вашата поверителност. В зависимост от вашата възраст, вкус, доходи и предпочитания, Юпитер ще ви помогне да “построите къща”, да преустроите апартамент, да ремонтирате, да се ожените, да създадете семейство, да осигурите пенсия и т.н.

Сатурн

Сатурн “притиска” , но разрешаването на проблеми също зависи от вас. Трябва да го посрещнете като добър съветник, като диригент или шеф. И следвайте това, което той има да ви каже – и дори ще ви донесе успех. Сега ще кажете, „как го разпознавате…?“ Отговорът е, че Сатурн 2023 е във всеки, с когото имате работа, особено във възрастните хора, шефовете и другите авторитетите. И със всички тях трябва да сте в добри отношения. Уран ви носи лекота и хумор и ви компенсира малко за това, което ви ощетява Сатурн.

Уран

Освен това Уран създава страхотни приятелства. Никога няма да бъдеш сам. Винаги ще има хора, на които можете да разчитате и с които да се забавлявате.

Нептун

Нептун е вашият ангел пазител. Каквото и да правиш, той се грижи нищо лошо да не ти се случи. В същото време е мост към царството на щастието. Когато ежедневието ви натежава, когато сте се занимавали с твърде много хора твърде дълго, когато Сатурн иска твърде много от вас, всичко, което трябва да направите, е да се отдръпнете и да затворите очи и тази планета ще бъде с вас и ще те остави да мечтаеш и да отлети във въображението си.

Плутон

Плутон в Козирог изисква отдаденост, лоялност и дълбочина. Ще бъдете привлечени от тези, които излъчват доверие и надеждност. Искате стабилна връзка, готови сте да се откажете от свободата си – но искате и 100% надеждност.

Любов и секс

Юпитер и Марс дават сила на вашата любов. Те се чувстват добре с противоположния пол, както не са го правили от много време. Сатурн не само ще ви остави на мира, но и ще ви благослови, когато връзката ви е правилна, когато вие и партньорът ви се допълвате, когато любовта ви е искрена. Тогава ще изживеете една силна и прекрасна година в любовта си и ще се гордеете с връзката си. Но ако любовта ви е нечестна, неуравновесена, на нездрава основа, тогава Сатурн ще дойде като ангел на отмъщението и ще разтърси връзката и в крайна сметка ще я прекрати.

Кариера и пари

Що се отнася до работата и парите, всичко зависи от това колко умело се справяте със Сатурн и Марс. Ако се надявате на уютна, хубава, лека година, то за съжаление грешите. Бъдете готови да изкачите планина. Върви нагоре. Върхът не може да бъде достигнат с лифт. Така че трябва да положите усилия, за да го достигнете. Но си струва. Всеки метър, който изминете, увеличава вашето удовлетворение и тогава щастието не е далеч.

Здраве

Погрижете се за себе си и Сатурн ще ви остави на мира. С други думи, разкрива се това, което вече е налице. Това по принцип е добре, защото можете да разберете какво може да бъде оптимизирано. Живейте здравословно (малко месо, много зеленчуци). Пийте два литра вода дневно. Движете се всеки ден на чист въздух. Намалете цигарите и алкохола до нула, ако е възможно. Излекувайте болестите си и не винаги приемайте химикали веднага, а опитайте първо с природни средства.

Близнаци и техните партньори

Близнаци и Овен са двама завоеватели, които се разбират блестящо. Когато обаче няма какво да завоюват, те се отегчават. Телците очароват и дразнят. Трябва да сте по-сговорчиви един към друг, тогава нещата ще се получат по-добре. Друг близнак носи рая, но в същото време и ада на земята. Най-добре е винаги да си отделяте време. Ракът свързва Близнаците с техните чувства. Не е лесно, но е добре. Близнаците се разбират чудесно с Лъва. Може би трябва да внимавате да не прекалявате. Девата е много критична. Необходима е много толерантност – и въпреки това много връзки отново се разминават. Везни и Близнаци се чувстват разбрани и винаги ще бъдат приятели. Близнаци и Скорпион са мистична двойка. Стрелец и Близнаци взаимно утвърждават уникалността си. Близнаците разпалват огъня на ентусиазма в Козирозите, а Козирогът дава стабилност. И Близнаци, и Водолей обичат свободата: страхотна двойка. Близнаци и Риби са много различни, но имат едно общо нещо, което е вярата в доброто. Това определено е достатъчно за силно приятелство, може би дори за партньорство.

Ако сте под 25…

За вас този Марс е точно и е истинска благословия. Вашето тяло с радост ще приветства импулсите, които излизат от него. Почти може да се каже, че вече сте олимпийски състезател. Но, мои многоуважаеми, скъпи Близнаци: Разбира се, не трябва да преувеличавате необуздано.

Ако сте над 50…

Прегърнете силата, която идва от Марс. Кажете си всяка сутрин, че не остарявате, а ставате по-млади. Може би ще се присъедините към фитнес клуб или поне ще вземете фитнес обиколка за уикендите, пеша или с колело.

Ако сте в депресия…

Планетата Марс е най-добрата терапия срещу депресия.

Вашата лична стратегия за късмет

Никога не попълвайте числата на лотарийния си билет, когато сте сами, а там, където има възможно най-много хора, например на пазарния площад!

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!