Зодии чаровници

Някои зодиакални знаци са истински чаровници. Те имат талант за флирт и на тях лесно им върви във всичко. Ето кои са трите признаци, на които малцина могат да устоят.

Телец
Телецът попада в топ класацията на чаровните и харизматични личности, въпреки че не е наясно за своята чувственост. Неговият коз е спонтанността, а в леглото познава всички пози от Кама Сутра, въпреки че никога не я е чел. Умее да създаде правилната атмосфера и да направи партньора си да се почувства много специално. Телецът има естествена топлина в очите и понякога несъзнателно привличат дори и тези, които не иска.

Близнаци
Близнаците са царете на очарованието. На тях просто не можеш да устоиш. Те се радват на игрите на съблазняване и комуникацията. Обикновено са надарени скрасива физиономия, а техният коз е палавото и уникално отношение, което прилагат. Те завладяват с комуникацията и с интелект. Тяхната положителна нагласа привлича хората и с тях времето винаги е приятно прекарано и желаете постоянно да са около вас.

Скорпион
Скорпионът владее фаталната планета Плутон. Това е знак, който няма как да не забележите. Неговият съблазнителен поглед и маниери не могат да ви оставят безразлични. Това е знак, който дълбоко чувства и неговата интуиция е изразена до такава степен, че във всеки един момент знае вашите нужди. А с оглед на това, че в емоционален смисъл е много ангажиран ще се радва да ви отговорят до максимални граници. Неговите умения в правенето на любов са незабравими.

Редактор

Всички права запазени!

%d bloggers like this:

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Съгласен съм”, за да приемете използването на тези технологии. Вижте още

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Съгласен съм”, за да приемете използването на тези технологии.

Затвори