Моето семейство,  Хороскоп и зодии

Годишен хороскоп 2023 за Рак

Прочетена: 2212
2 0
()
Време за четене:5 минути, 49 секунди

Марс ви прави силни и влюбени

Какво получавате…

Марс, планетата управляваща 2023 г., носи със себе си безпокойство, шум, битка и егоизъм. Като един чувствителен Рак, ще можеш ли да се справиш? Не се безпокой! От средата на май ще имате силен съюзник Юпитер и ще сте добър екип с него. В допълнение, вашите качества са особено търсени през марсианска година: ще ви бъдат поверени най-важните задачи, защото като цяло оставате спокойни и уравновесени. Така че, няма нужда от страх! Справяш се чудесно.

Какво губиш…

В годината на Марс, да се криете от проблимите, все едно не съществуват е абсолютно забранено и не е решение. Изправете се срещу ситуацията, дори и да ви е неудобно.

Посланието на планетите

Юпитер

Юпитер, планетата на късмета, оставя подобен ефект като топъл летен дъжд в природата: всичко расте, цъфти и дава плодове. За вас всичко ще бъде по-добре през 2023 г. Ще имате повече късмет и ще намерите приятелски настроени хора около вас. Юпитер ви дава страхотни лечебни способности и вие разпространявате аура на мир и сигурност.
Тази планета също насърчава притежанието. Ще имате в повече: пари, сигурност, храна и най-вече повече любов. Вие също ще преследвате тази нужда със сила и ще направите всичко необходимо, за да подобрите живота си. Юпитер ще бъде там, за да ви помогне.

Сатурн

Сатурн в знака Риби ви дава особено добра връзка със свръхестественото. Интуицията ви ще стане още по-силна, а предчувствията ви за бъдещето на моменти ще изумяват вас и околните. Но вашата несигурност също се увеличава. Понякога ще се чувствате като в малък кораб в океана и вече не знаете накъде отивате.

Уран

Уран в Телец гарантира, че нуждата от повече свобода и независимост става все по-силна. Разбира се, не можете да зарежете всичко, да емигрирате или да правите каквото и да било. Но не бива напълно да пренебрегвате привлекателността да правите нещо от време на време, което надхвърля предишната ви представа за себе си.

Нептун

Планетата Нептун, мистичната, подобно на Сатурн, е в знака Риби. Това го прави още по-мистериозен. За вас, Рак, той позволява достъп до света на свръхестественото. Винаги ще откривате, че преди нещо да се случи, вече знаете какво е то.

Плутон

Плутон се грижи за вашето физическо и психологическо благополучие. По-специално, неговото виждане е да ви освободи от дълбоко вкоренени предразположения към болести. Вашата помощ обаче е от съществено значение за това. Трябва да се наблюдавате внимателно и да живеете здравословно. Не бива да се борите с болестите незабавно с всички средства, а да ги приемете като възможност да израснете и развиете своята устойчивост.

Любов и секс

Както вече споменахме, от средата на май Юпитер ще бъде в чудесна позиция за вас: звездите обещават, че ще срещнете своята сродна душа. В съществуващите партньорства избухва нова пролет. Любовта става лесна и напълно естествена. Без проблеми, без недоразумения, без чакане на любовен знак! Прекрасно е, ти си в рая на любовта. Има едно малко „но“: Преди Юпитер да е в Телец, той е в Овен. Тази позиция води до ревност. И ако все пак имате склонност към това, подобни сцени са почти неизбежни.

Кариера и пари

Когато Юпитер е в Телец (от 17 май), вие имате гаранция за успех, пари и върхове в кариерата. Вие сте мъжът или жената на момента, хората ви вярват и това от своя страна води до това, че имате повече увереност в себе си. Втората половина е и по-добрата половина от годината за покупки и продажби, за кандидатстване и прекратяване. Освен това, ако искате да започнете свой собствен бизнес, сега е по-добрият момент. Юпитер е в Овен през първата половина на годината. Това е сигурен знак, че набирате смелост, дори да рискувате нещо, в което не сте съвсем сигурни. Сега обаче всичко е свързано с повече работа и не става от само себе си, а само ако направите нещо по въпроса.

Здраве

Пиете твърде много, ядете твърде много мазнина, дразните се твърде дълго – това удря стомаха ви. В резултат на това трябва да внимавате какво поглъщате, като разочарованието, стресът и гневът причиняват най-голям стомашен натиск. И благодарение на Марс ще имате много от това през следващата година. Юпитер е там като благотворен дух, който стои до вас и ви защитава от неприятни неща, болести и злополуки. Просто трябва да разберете, че не сте боклук измамник. Юпитер ви помага да се разграничите по-добре, да казвате не по-често. Това ви предпазва от здравословни проблеми и освен това можете да запишете огромни успехи.

Ракът и неговите партньори

Ракът е еднакво привлечен и отблъснат от Овен. 2023 предлага по нещо за всяка склонност: положителните чувства ще преобладават до май. След това възникват разногласия.
Телецът и Ракът вече се чувстват магнетично привлечени един към друг през пролетта на новата година. Това привличане се увеличава отново през лятото.
Що се отнася до любовта, Ракът смята Близнака за въртележка и затова го харесва. Двама Раци, работещи заедно през 2023 г., ще променят света. Раците, които се срещат и обичат, остават заедно завинаги. Лъвът, царят на зодиака, винаги се посреща с равнодушно и равностойно чувство от Рака. Това е практичният начин на живот на Девата, който помага на Рака да озари годината. До май Везните бягат. Само тогава тя е отворена за дълбоките чувства на Рака. Скорпионът и Ракът водят до приключение, чийто ход и двамата не могат да контролират и дори не желаят. Във всеки случай завършва пред олтара или пред службата по вписванията. През 2023 г. Стрелецът е особено открит и привързан. Това може да е добре само за Рака; той така или иначе харесва този директен тип характер. Козирог и Рак са диаметрално противоположни в зодиака; следователно те се допълват взаимно и си принадлежат. Ракът и Водолеят са напълно различни, но все още не могат да се откажат един от друг въпреки всички рискове и странични ефекти. Рибите идват от същия елемент като Рака, а именно водата. Следователно те виждат себе си като колеги, приятели и партньори.

Ако сте под 25…

Те ще бъдат доволни. Вие печелите от факта, че Марс управлява. Имате повече инерция. Разбира се, може да се случи и да превишите целта. Но, скъпи Рак, рискът не е само част от живота, той го прави вълнуващ. Така че не се колебайте да смятате този Марс за ваш приятел, който ви придружава и понякога ви предлага страхотни възможности.

Ако сте над 50…

Обикновено на 50 започваш да се успокояваш, да пренебрегваш напрегнатите преходи. С Марс се чувствате отново млади, като преди десет или дори 20 години.

Ако сте в депресия…

Ако имате обща склонност към депресивни настроения, тогава Марс ще ви помогне да вземете мерки срещу тях. Просто се откъснете от рутината от време на време, отидете на по-дълга разходка, стойте по-дълго навън вечер и може би дори посетете фитнес.

Вашата лична стратегия за щастие

Като Рак винаги трябва да попълвате лотарийния си билет у дома в леглото си.

В случай че статията Ви харесва и мислите, че би могла да бъде полезна за приятелите Ви, подкрепете я чрез споделяне.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласове:

Досега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Тъй като сте намерили тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Редактор

Всички права запазени!